5 pasi dupa logodna

Vrei sa te casatoresti cu mine? Cele mai asteptate 4 cuvinte au fost rostite… esti coplesita de emotii! Acum sunteti logoditi!

Felicitari! Esti in al noulea cer… bucuria ti se citeste pe chip… nu-ti mai poti lua ochii de la inel… simti ca plutesti si ca toata lumea este a ta… acum urmeaza asaltul de intrebari:

Cand este nunta? Ati stabilit data? Te-ai gandit la o locatie? Rochia de mireasa cum vrei sa fie?

Nu intra în panica. Ti-ai găsit deja sufletul pereche, deci ce a fost mai greu a trecut.

Familia si prietenii sunt primii curiosi si nu te saturi sa tot povestesti. Sunt multe lucruri de decis, de aceea te-ar ajuta o lista cu cele mai importante 5 lucruri dupa logodana:

  1. Sarbatoriti logodna! Ofera-ti putin ragaz in care sa te bucuri impreuna cu logodnicul tau de momentul vostru special! In curand veti fi prinsi in organizarea nuntii, deci savurati-va timpul inca liber impreuna inainte de a le da altora vestea buna. Consulta-te cu logodnicul tau in ceea ce priveste dorintele lui. Nu va temeti sa spuneti ceea ce va trece prin cap. Imaginati-va toate detaliile legate de restaurant, muzica, meniu, locatie, invitati, stil, culori, vestimentatie, inele, etc.

  1. Programeaza-te pentru o manichiura. Este un MUST HAVE, cu o astfel de bijuterie, mainile tale o sa fie in centrul atentiei, si cum ai putea sa o pui mai bine in valoare, daca nu cu o manichiura. Nimic nu trebuie sa stirbeasca din stralucirea si frumusetea inelului de logodna. Rasfata-te! Faceti anuntul. Multe cupluri prefera sa isi anunte mai intai parintii ca s-au logodit, si mai apoi celelalte rude si prietenii. Daca se poate, dati-le vestile personal.

  1. Cand va doriti sa aiba loc nunta? Poate nu veti stabili imediat data nuntii, insa trebuie sa stabiliti macar sezonul in care va avea loc evenimentul. Astfel o sa stiti cu certitudine cat timp aveti la dispozitie pentru a planifica nunta. Localul unde te vei casatori poate spune multe lucruri despre nunta – de la data aleasa pana la dress code.
  2. Crezi sau nu …lista de invitati este primordiala in alegerea locatiei, chiar si intregul buget. Realizati lista cu numele invitatilor. Este foarte important sa aproximati cate persoane pot participa la nunta. In functie de numarul acestora veti putea alege si locatia pentru eveniment. Ganditi-va la toate persoanele pe care vi le veti dori aproape in ziua cea mare.

  1. Poti apela la un Wedding planner pentru ca este o investitie buna, avand in vedere faptul ca poate sa fie un mediator intre tine si familia voastra. Cel mai important este insa, ca te poate ajuta sa negociezi mai bine cu furnizorii. Un alt atuu sunt informatiile mult mai detaliate privind toate lucrurile organizatorice din spatele marelui eveniment, astfel incat tu sa te poti bucura din plin de ziua cea mare. Daca mireasa este fericita toata lumea este fericita!

Cheers… pentru cel mai reusit inceput al aventurii in doi!

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE