Culorile anului pentru sezonul de nunti 2021

Anul 2020 a fost unul tumultos cu siguranta. A inceput cu incendiile de vegetatie din Australia, acestea fiind urmate de virusul care ne-a inchis pe toti in case si nici pana la finalul acestui an, lucrurile nu au revenit la normal. In tot acest timp, albastrul clasic, culoarea anului 2020 a fost acolo sa ne inspire si sa ne ofere o forma de alinare.

In mod normal, institutul Pantone alege o singura culoare reprezentativa pentru fiecare an, insa de aceasta data a ales nu una ci doua culori, o combinatie ce vine la pachet cu sentimente de putere, speranta si optimism pentru anul viitor. Este vorba despre:

  • 13-0647 Illuminating, o nuanta vibranta de galben saturat
  • 17-5104 Ultimate Gray, o nuanta de gri neutru

Nuanta de gri astfel aleasa evoca calmul si fundatiile dure din ciment ale unei constructii. Pe de alta parte, nuanta de galben ne aduce aminte de razele soarelui si de buna dispozitie.

Totodata, ele reflecta si o nevoie tot mai pronuntata de comuniune, avand in vedere ca pandemia ne-a fortat sa stam departe unii de altii.

Indiferent daca ti-ai propus sau nu sa incluzi in tematica nuntii tale accente de galben sau gri – culorile cu care cei de la PANTONE ne-au surprins pe toti, noi ti-am pregatit cateva idei din domeniul nuntilor care sa te inspire sa faci cele mai bune alegeri pentru cea mai importanta zi din viata ta.

Invitatiile de nunta

Acestea ofera un spatiu nelimitat de creatie. Aici pot fi combinate diverse texturi, stiluri de print etc astfel incat invitatia sa fie una pe care sa va simtiti bine sa o oferiti celor dragi. Daca ati ales deja o tematica, acestea pot fi printre primele elemente ale nuntii tale de vis pe care le poti personaliza dupa bunul tau plac. Sa fie galbene oare?

Costumul mirelui

Este la fel de important ca si rochia de mireasa. Marele avantaj este ca acesta poate avea orice culoare. Un costum sau chiar un smoking avand nuanta Ultimate Gray poate fi o alegere excelenta atat pentru mire cat si pentru nas, asortata cu o cravata sau papion in nuante de auriu. Cei mai noncoformisti pot alege insa fara probleme un costum din 2 sau 3 piese cu sacou galben.

Rochiile domnisoarelor de onoare

Din ce in ce mai multa atentie la nunti se acorda domnisoarelor de onoare. Traditia vestimentatiei similare sau in aceeasi culoare, un obicei imprumutat din Occident este din ce in ce mai respectata la nuntile din Romania in ultimii ani. Prin urmare, alegerea potrivita pentru ele este o chestiune de maxima importanta inclusiv pentru mireasa. Fie ca vor opta pentru o variatie scurta sau ceva mai lunga, rochiile in nuante de galben sunt o alegere excelenta, transmitand lumina, fericire si punand in evidenta frumusetea domnisoarelor de onoare.

Fetele de masa

In cazul in care locatia in care iti vei desfasura nunta iti permite sa fii creativ, poti apela la o combinatie colorata avand la baza nuante de gri si galben. Fetele de masa sunt printre primele detalii ce pot schimba vibe-ul unei sali care nu ti-ar oferi mari sperante la prima vedere.

Marturiile

Desi conteaza mai mult ce este in interior, exteriorul poate avea o grafica personalizata sau un detaliu colorat care sa poarte semnatura evenimentului vostru.

Candy bar-ul si tortul

Tortul de nunta este un alt spatiu de creatie unde poti alege ceva care sa te reprezinte. Nu trebuie uitat ca tortul este bonusul dulce ce marcheaza incununarea unei seri de neuitat in care iubirea pluteste in aer. Acesta este aproape intodeauna dublat de un candy bar asortat.

Pantofii miresei

Pantofii de mireasa sunt o declaratie de personalitate. Poti alege un model special pentru ziua cea mare intr-o nuanta diferita de clasicul alb.

Aranjamentele florare

Fiecare aranjament floral este o reinterpretare artistica, unde poti beneficia de asemenea de un spatiu generos de creatie. Te poti bucura de un aranjament floral multicolor cu accente puternice de galben, alegand gerbera, lalele, freziii, crini sau trandafiri in nuante de galben.

Daca esti o persoana care apreciaza simplitatea si care isi doreste ceva cu aspect natural poti opta pentru margarete, sanzine, musetel sau narcis. Toate acestea pot fi combinate cu diferite flori de camp sau chiar spice de grau.

In orice caz, surprizele anului 2021 in materie de culori sunt abia la inceput. Tocmai de aceea, noi urmarim cu atentie ultimele tendinte si avem grija sa va informam atunci cand apare ceva important de luat in calcul.

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE