CUM SA PLANIFICI O CERERE IN CASATORIE?

Stiai ca 37% din propunerile de cerere in casatorie au loc in intervalul Noiembrie- Februarie! Asadar daca nu ai facut-o pana acum, pregateste-te! Propunerea in casatorie este un pas important in viata. Daca v-ati decis ca sunteti pregatiti si ati avut discutii serioase in ceea ce priveste relatia voastra, iar ei ii surade ideea casatoriei, inseamna ca raspunsul va fi „DA”.

Asadar momentul perfect, planul perfect:

  1. Momentul sa fie memorabil – Gandeste-te la un loc special pentru voi, poate acolo unde v-ati cunoscut sau prima intalnire…scenariul iti apartine, pentru ca acest lucru il faci o singura data in viata, sau cel putin acestea sunt asteptarile. Este important ca momentul cererii in casatorie sa fie memorabil, dar realizeaza-l in stilul vostru personal pentru a fi cu adevarat autentic. Simturile noastre de auz, miros si gust au o maniera incredibila de a memora aceste amintiri atat de pretioase. Gandeste-te doar la momentul cand ai gustat ceva care ti-a reamintit imediat de copilarie. La fel se intampla si pentru o cerere in casatorie cu adevarat surprinzatoare, un loc perfect il poate reprezenta o calatorie intr-o locatie exotica, pe plaja sau pe un vapor sau de ce nu un mesaj care sa ruleze tras de un aeroplan. Sau poate ceva mai accesibil gen o excapada intr-un oras romantic cu un buchet extravagant de flori, in care sa fie ascuns inelul mult dorit. O varianta mai clasica la care poti adauga o nota personala o poate reprezenta o cerere in casatorie directa, spontana la o plimbare in parc sau acasa cand vizionati un film sau la un restaurant intr-un cadru mai intim sau chiar un mesaj adus de animalul de companie, alege ce rezoneaza cu tine si iubita ta.

  1. Cereti ajutorul familiei sau a prietenilor – In cadrul procesului de pregatire a celei mai frumoase cereri in casatorie un amanunt important care te poate ajuta sa faci diferenta sunt detaliile personale. Personalitatea si pasiunile iubitei tale sunt lucrurile care pot face chiar si  cel mai simplu scenariu  sa trezeasca toate simturile, de aceea este nevoie sa atragi aliati de partea ta, o prietena apropiata sau o ruda care te poate ajuta cu pregatirea momentului si cu alegerea inelului de logodna. Si cine o cunoaste cel mai bine? Parintii ei, mai ales mama iti poate fi de mare ajutor. Sau poate prietena din copilarie care ii stie toate visurile impartasite.
  2. Cumpararea inelului – cea mai grea decizie! Acest pas nu ar trebui sa fie un lucru nou, ci mai degraba incununarea a ceea ce exista deja. Cheia spre o cerere in casatorie memorabila este sa cunosti foarte bine femeia alaturi de care ai ales sa-ti petreci restul vietii. Acest inel reprezinta dragostea si angajamentul tau fata de ea, iar femeia visurilor tale va purta acel inel pana la sfarsitul vietii. Si in acest caz poti sa ceri ajutorul rudelor sau prietenei sa descoperi dimensiunea corecta. Alegerea modelului inelului pare complicata, insa acum beneficiezi de multe variante ajutatoare. In cazul in care partenera este mai directa, puteti sa mergeti sa alegeti impreuna inelul, si apoi tu poti sa te “joci” cu cererea in casatorie in complicitate cu familia sa organizati o sceneta surpriza de exemplu cu un inel de jucarie.

 

  1. Cere-o in genunchi – un moment special pentru ambii parteneri, o amintire pe care sa o povestiti, cu placere si nostalgie, nepotilor, peste ani. Angajeaza un fotograf sau apeleaza la un prieten. Nu este nimic mai romantic decat daca stai in genunchi punandu-i inelul pe mana si cerandu-i sa se casatoreasca cu tine. Pregateste-te emotional pentru acest moment, orice cerere in casatorie este o surpriza, insa unele pot fi de-a dreptul spectaculoase.

Tu cum te-ai gandit sa-ti ceri iubita de sotie?

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE