Hello primavara! Cel mai bun anotimp pentru nunta?

Poate parea surprinzator, insa primavara este cel mai potrivit anotimp pentru a organiza nunti din toate punctele de vedere. Gama cromatica, vremea, disponibilitatea restaurantelor, este ca si cum toate astrele s-au aliniat in favoarea ta si Universul iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a organiza nunta perfecta!

De ce sa planifici nunta primavara? Haide sa vedem cateva avantaje!

Vremea

Este perfecta din toate punctele de vedere. Nu vei simti nici cum te topesti prin soare si nici nu vei ingheta de frig. Poti purta acea rochie cu maneci lungi sau trei sferturi cum visai inca de cand erai mica si citeai basme. Prospetimea aerului si miresmele florilor te vor face sa mergi in pas de dans spre biserica.

Restaurante disponibile

Nu multe persoane se inghesuie sa faca nunta primavara, asa ca nu vei avea competitie prea mare in alegerea restaurantului dorit. Sansele de a organiza nunta in sala de vis cresc considerabil. Mai ramane doar contractul de semnat.

Preturi avantajoase

Competitie mica, sali disponibile, bineinteles ca primavara avem si preturi avantajoase. Toate aceste aspecte merg mana in mana. Pentru ca in acest anotimp cererea nu este mare, organizatorii de evenimente fac reduceri considerabile, iar ofertele sunt de nerefuzat. De asemenea, daca stii sa negociezi, ai sanse mari sa obtii pachete care includ DJ-ul, fotograful sau muzica.

Fotografi disponibili

In cazul in care doresti fotograf separat, ai o gama larga din care poti alege. Aceasta perioada, in general, este una destul de lejera pentru ei, deci fotograful mult dorit poate fi disponibil fix pentru data nuntii tale. Bonus, preturile s-ar putea sa nu fie la fel de mari precum in plin sezon. Si profesionalism, si reduceri in acelasi pachet! Woow, ce afacere buna!

Gama de culori

Culorile pastelate din acest sezon iti vor transforma nunta la propriu intr-un basm. Nu doar ca sunt usor de combinat si vin intr-o diversitate uluitoare, dar este imposibil sa gresesti combinatia de culori cand vine vorba de pasteluri.

Unicitate
Nuntile din primavara sunt foarte flexibile la acest capitol. Poate nici nu te-ai gandit cate variante ai la dispozitie ca sa iti transformi nunta intr-una de neuitat pentru invitati. Noi iti vom da cateva sugestii despre ce poti face.

  • Domnisoarele de onoare. Stim cu totii acel tipar, prietenele tale sunt imbricate in acelasi model de rochie. Ce ai spune daca am face aceasta varianta putin mai interesanta? Daca iti doresti o cromatica si un croi armonios insa, parca ai vrea ceva diferit, noi iti sugeram salopete. Da, ne-ai auzit bine. Salopete elegante, in culori pastelate sunt alegerea perfecta pentru a-ti scoate prietenele in evidenta si pentru niste fotografii fabuloase.
  • Nunta in aer liber. Nu este nunta tipica in aer liber deoarece ai la dispozitie o serie larga de flori care iti stau la dispozitie. Fie ca alegi o livada de ciresi infloriti, fie ca optezi pentru o gradina plina de lalele sau lilieci, cu siguranta va fi o nunta de neuitat. Doar mireasma acestor flori iti vor amintii mereu de aceasta zi speciala.
  • Candelabru. Pastram unicitatea, nu-i nicio problema. Nu un candelabru clasic, ci unul din flori. Va fi o piesa unica de ornament pentru nunta ta. Daca faci aceasta alegere tine cont totusi, sa pastrezi florile intr-o singura nuanta. Altfel, impactul nu va mai fi acelasi.
  • Animalute. Porumbeii sunt deja clasici si nu mai starnesc acea reactie de bucurie si woow. Dar un mielusel o va face. Un prieten frumos si dragalas care are o coronita de flori pe cap, nu va starni doar simpatia copiiilor ci si pe a adultilor. Va fi o adevarata incantare pentru toti invitatii si va destinge cu siguranta atmosfera.

Esti sigura ca inca iti mai doresti o nunta vara? Pss, uitasem. Prietenii tai isi pot lua mai usor concediu pentru nunta ta, nu e o perioada asa aglomerata in care se iau. Spor la treaba!

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE