Modele rochii de mireasa. Ce ti se potriveste in functie de forma corpului

Exista nenumarate modele rochii de mireasa iar o mireasa are de unde alege atunci cand vine vorba de gasirea unui model unic si special.

Cum alegi modelul de rochie perfect, in functie de forma corpului

Forma corpului este importanta pentru a te putea ghida dupa liniile acestuia, si a gasi un model de rochie de mireasa care sa te avantajeze.

Modele rochii de mireasa

  • Rochia tip A, este un tip de rochie foarte intalnit deoarece se muleaza bine pe orice tip de silueta. Liniile rochiei sunt formate in asa fel incat in partea de sus se muleaza perfect de formele corpului, iar din talie, materialul coboara in forma literei A.

  • Rochia dreapta, este un model care se potriveste perfect mireselor mici de inlatime, deoarece ofera impresia de alungire. Insa si cele inalte si suple pot purta foarte usor acest model.
  • Rochia de printesa, dorinta din copilarie care devine realitate. Acesta este cel mai cunoscut model de rochie de mireasa. In general acest model are un corset in partea de sus, coborand cu o fusta foarte ampla.

  • Rochia tip ,,sirena’’. Acest model, foarte popular in ultimii ani, este perfect pentru miresele cu siluaeta tip clepsidra, dar si pentru cele inalte.

  • Rochia ,,imperiu’’, acest model de rochie de mireasa are un o talie foarte inalta, care porneste imediat de sub sani, fusta fiind de cele mai multe ori in forma de A. Poate fi alegerea ideala pentru femeile insarcinate.

Anul 2022, a venit cu tendinte de modele rochii de mireasa neconventionale precum: rochiile cu detalii metalice, rochiile din dantela, fara umeri, rochiile de inspiratie vintage, rochiile scurte, rochiile colorate cu imprimeuri, rochiile cu guler sau cele cu maneci bufante, de diferite forme sau lungimi.

Inainte de a alege un model de rochie de mireasa este important sa identifici forma corpului tau pentru a lua decizia potrivita. Fiecare tip de corp poate fi pus in valoare de anumite croieli.

Tipuri de forme ale corpului: para, dreptunghi, clepsidra, mar, dreptunghi inversat.

Ce modele rochii de mireasa se potriveste pentru fiecare tip de corp

  • Forma corpului in forma de para, acolo unde soldurile sunt mai mari decat umerii. Pentru acest tip de corp este recomandat sa alegeti o rochie cu croiala de tipul A-line. Acest tip de rochie mai poate fi folosita si de miresele cu un corp in forma de clepsidra, triunghi inversat, dreptunghi sau in forma de mar.
  • Forma corpului clepsidra, acest tip de corp poate fi imbracat de orice model de rochie, deoarece va arata la fel de bine cu orice croi.
  • Tipul de corp cu forma de mar se potriveste cel mai bine cu rochia de mireasa tip Empire.

Trebuie sa alegi un model care sa iti puna in evidenta formele dar care sa iti ofere in acelasi timp libertate de miscare, confort si stil. Asa ca, inainte sa cumperi rochia de mireasa este important sa iti iei masuratorile pentru a alege modelul potrivit corpului tau.

La Maya Fashion poti gasi modele de rochii de mireasa care se potrivesc cu toate siluetele si cu toate tipurile de corp.

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE