Ce am facut la Electric Castle 2022

Am venit în principal pentru muzică. Seara mea preferată a fost cea de vineri în care au cântat Twenty One Pilot – o trupă pe care o aștept din 2020. Artiștii au creat o atmosferă grozavă, au conectat minunat cu audiența, iar publicul a fost mare și generos. Am dansat, cântat și savurat fiecare melodie. Un alt cap de afiș au fost cei de la Gorillaz, o altă trupă cu renume care a strâns mii de participanți.

Disclosure a fost următorul moment care a rămas întipărit în memoria mea. Deși artiștii s-au lăsat puțin așteptați, momentul a fost pe măsura așteptărilor. Personal am dansat cel mai mult pe mixurile lor și atmosfera a fost una demnă de un festival de asemenea anvergură.

Al doilea motiv pentru care am venit la festival a fost socializarea. Îmi place să mă revăd cu oameni dragi, să leg noi prietenii, să creez amintiri și povești de vară. Oamenii de la Electric au fost faini: atât cei din staff care mereu au fost prompți atunci când a fost nevoie de ceva, la participanți (sau cel puțin cei cu care am interacționat eu). Am cunoscut oameni noi, am revăzut prieteni vechi și am avut un timp minunat pe această parte.

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE