Sfaturi pentru cununia civila perfecta

Cununia civila este un pas important in viata oricarui cuplu, oficializand iubirea dintre ei. In ultima perioada, cuplurile prefera sa organizeze cununia civila separat de cea religioasa.

Motivele pentru care viitorii miri opteaza pentru aceasta varianta sunt diverse: fie isi doresc un eveniment mai relaxat si mai restrans inaintea cununiei religioase, fie le plac petrecerile si isi doresc sa isi celebreze cu fiecare ocazie iubirea, sau pur si simplu isi doresc sa finalizeze mai rapid responsabilitatile de ordin administrativ.

Cununia civila este asociata, de obicei, cu stresul si problemele organizatorice, dar acest eveniment poate fi transformat intr-un moment de neuitat.

Unde poti celebra cununia civila?

Cununia poate fi oficializata si in aer liber, in diverse locatii inedite. Poti opta pentru o ceremonie pe plaja, in gradini, paduri sau palate special amenajate pentru asftel de evenimente. In functie de stitlul si dorintele fiecarui cuplu, se poate descoperi un loc inedit pentru cununia civila.

cununia-civila-locatii-maya-fashion

Buchetul de mireasa

Alegerea buchetului de mireasa pentru cununia civila este una foarte importanta. In functie de locatia preferata, mireasa poate opta pentru urmatoarele variante:

  • Pentru o cununie pe plaja, miresele pot alege buchete in culori intense, din flori precum trandafirii albi, in contrast cu frezii sau crini in nunate puternice. De asemenea, miresele pot fi inventive si pot adauga accesorii specifice la buchetul lor sau chiar sa isi alcatuiasca un buchet din scoici si stele de mare.
  • Pentru o cununie civila in spatii precum gradinile, miresele pot opta pentru lalele, potrivite pentru o tinuta de culoare deschisa. Freziile sunt, de asemenea, o varianta binevenita pentru buchetele de cununie civila in aer liber, acestea dand o nota indrazneata si originala.

cununia-civila-buchet-maya-fashion

Coafura miresei

Pentru acest eveniment, miresele prefera, de obicei, coafuri simple, lejere, dar care sa se potriveasca atat tinutei, cat si locului in care se desfasoara evenimentul.

In general, pentru o cununie in aer liber, intr-un cadru mai relaxat, mireasa poate alege o coafura cu bucle lejere.

Pentru un cadru elegant, cocurile clasice sau impletiturile pe care le putem accesoriza cu flori, sunt alegerea potrivita.

 cununia-civila-coafura-maya-fashion

Machiajul potrivit

Cununia civila este un eveniment de zi, asadar, nu se recomanda ca machiajul sa fie unul foarte strident. Un make-up in nunate naturale, potrivit vestimentatiei si decorului va fi alegerea perfecta in ziua cununiei.

Rochia pentru cununia civila

Rochiile pentru cununia civila sunt, adesea, rochii scurte, rochii care faciliteaza miscarile miresei, in care aceasta se simte confortabil si se poate bucura de eveniment.

Culoarea rochiei pentru cununia civila este aleasa in nuante pastelate, deschise, cu modele si aplicatii deosebite.

Unele mirese opteaza chiar pentru rochii albe, costume sau salopete pentru cununia civila.

Pantofii miresei

Fie ca este vorba despre sandale cu toc si barete, pantofi cu toc sau balerini, viitoarele mirese au variante multiple pentru cununia civila. Cel mai important aspect, atunci cand se aleg pantofii, este comoditatea pe care acestia o confera.

Invitatii pentru acest eveniment

Cununia civila este un eveniment important pentru voi, de care vreti sa va amintiti cu drag. Invitatiile pentru cununia civila sunt si ele un element de efect, deosebite si originale, desi, de cele mai multe ori, un astfel de eveniment se desfasoara intr-un mediu restrans.

Invitatiile pot fi personalizate, in asa fel incat sa fie sugestive pentru tipul de cadrul ales pentru eveniment, pot fi elegante si clasice, sau, de ce nu, amuzante si autentice.

Cununia civila este un moment unic in viata oricarui cuplu, asa ca, indiferent de alegerile pe care le faci pentru organizarea evenimentului, cel mai important este ca tu si partenerul tau sa va simtiti bine in cea mai frumoasa zi din viata voastra.

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE