Buchetul de nunta – Pastrarea cu ajutorul rasinei

Mireasa isi va iubi intotdeauna buchetul de nunta. Acum, pastrarea buchetului este simpla, cu ajutorul rasinei se poate transforma intr-un element de decor cu o amintire unica in spate.

Parerea noastra este ca, buchetul de nunta este cea mai frumoasa amintire, deoarece transmite iubire, caldura si emotii deosebite. Ei bine, stim cu totii ca, pana acum, ofilirea florilor cu o incarcatura emotionala enorma, aducea numai tristete, dar metodele noi de pastrare ajuta la eliminarea acestui aspect. Rasina poate conserva buchetul de nunta pentru multi ani.

O metoda durabila

Acest material este unul puternic si durabil. Plasticul lucios, transparent si solid este creat prin amestecarea rasinei epoxidice cu intaritor, formandu-se astfel o reactie chimica. Multi artisti au inceput sa foloseasca acest material pentru diverse proiecte, inclusiv pentru bijuterii, elemente de decor sau design interior. Astfel, putem confirma ca buchetul tau de mireasa va putea fi pastrat pentru multi ani, in siguranta, in forma sa initiala.

Unicitatea unui buchet de mireasa poate fi pastrata

In ultimii doi ani, conservarea buchetelor de nunta in rasina a castigat inima mireselor. Datorita posibilitatilor, poti alege diferite modele in care iti poti pune buchetul. De la hexagon, la patrat, sfera, chiar si in forma de litere. Optiunile din care poti alege sunt enorm de multe, tocmai de aceea poti fi sigura ca vei obtine un rezultat deosebit.

Poti opta pentru o transformare intr-un obiect practic

Pe langa frumusetea rezultatului final, poti crea si articole practice, pe care sa le poti folosi zilnic. Cateva idei? Noi ne-am gandit la realizarea unor suporturi pentru carti, pentru inele sau chiar sigilii pentru vin.

De altfel, poti alege chiar sa iti tranformi buchetul de mireasa intr-o pereche de cercei, astfel vei putea sa il porti cu tine tot timpul.

Dintre toate cele mentionate, ideea noastra preferata este chiar ultima, cea in care buchetul de mireasa devine o pereche deosebita de cercei.

Cum sa pregatesti buchetul pentru aceasta transformare

Renumitul obicei cu aruncarea buchetului ar trebui sa fie ignorat, in cazul in care chiar iti doresti sa apelezi la aceasta metoda. Din pacate, va trebui sa faci acest lucru daca vrei ca florile tale din buchet sa fie intacte.

De asemenea, ai grija ca pe tot parcursul serii, sau in zilele ce urmeaza, pana la oferirea buchetului catre profesionisti, acesta sa fie ingrijit corespunzator. Pune buchetul in apa atat cat are nevoie si nu il lasa intr-un loc foarte populat, astfel elimini posibila distrugere a florilor. Sfatul nostru este sa nu astepti prea mult timp pentru a-l oferi unei companii autorizate in acest domeniu. Nu ti-ai dori ca florile sa se ofileasca si sa nu mai formeze acel obiect pe care ti-l doresti.

Frumusetea buchetului de mireasa va fi pastrata foarte mult timp, datorita acestei metode, insa trebuie sa te asiguri ca ajuti la indeplinirea procesului.

Acestea fiind spuse, noi abia asteptam sa vedem din ce in ce mai multe obiecte de acest gen. Tu, ce spui? Crezi ca vei alege aceasta metoda pentru conservarea frumusetii buchetului de mireasa?

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE