Aranjamentele florale pentru nunta – Trenduri in 2021

Aranjamentele florale – o explozie de culoare pentru nunta in 2021. Anul ce a trecut a fost plin cu evenimente majore care au afectat tot globul pamantesc si majoritatea nuntilor din anul 2020 au fost fie anulate, fie amanate sau chiar tinute in conditi speciale, cu un numar restrans de persoane si cu multe alte restricti care au facut ca nunta sa nu fie una asa cum isi imagineaza fiecare persoana (plina de libertate si cu multe bucuri si cu momente superbe).

Si cum o nunta fara aranjamentele florale este ca viata fara dragoste, o sa discutam despre cele mai recente trenduri in materie de aranjamente florale si ce culori se potrivesc in functie de sezon si de personalitatea voastra.

Palete de culori expresive

Deoarece suntem cu totii gata sa ne distram putin, multe cupluri aleg sa renunte la constrangerile traditionale ale unei palete de culori standard si opteaza pentru culori mai indraznete si mai expresive.

Mai multa culoare reprezinta o explozie mai mare de nuante puternice ce vor atrage atentia mereu si au un alt vibe la o nunta. Tonurile de alb si crem in combinatie cu un verde nu mai sunt la mare cautare. Nuantele de portocaliu viu, mov metalic si rosu aprins pot face parte din majoritatea aranjamentelor florale de anul acesta.

Buchetul miresei

Stim cat de important este buchetul miresei si ca este un accesoriu de nelipsit din cadrul unei nunti si de aceea, acesta trebuie sa fie unul impresionant. O nunta in 2021 are ca trend un buchet de mireasa care iese in evidenta prin simplitate si originalitate. Buchetele monocromatice se afla in trendul nuntilor din 2021. Cele mai utilizate flori in acest an sunt trandafirii, orhideele, bujorii, frezii sau hortensiile.

De exemplu, daca organizezi o nunta cu tematica rustica se prefera buchetele de flori de mireasa mai indraznete. Una dintre cele mai utilizate flori pentru buchetul de mireasa in 2021 este floarea de bumbac in combinatie cu spice de grau. Acest tip de buchet se potriveste in anotimpul toamna.

Culorile Pastel in 2021

Nu te mira sa vezi in combinatie culorile pastel deoarece acestea sunt o piesa de rezistenta la o nunta in 2021.  Florile gri pastel in combinatie cu un verde pal sunt vedete intr-un sezon de primavara-vara. Daca vrei sa fii diferita de oricine, in acest an poti sa utilizezi in buchetul de mireasa pe langa florile dorite si o frunza de palmier sau sa utilizezi mici flori ornate cu detalii metalice, sclipitoare care pot iesi in relief pentru a spori senzatia de “nou”.


Speram ca acest articol sa te ajute in alegerile tale si sa trecem cu bine peste anul acesta.

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE