Cum neutralizezi tonurile de galben la parul blond

Părul blond are nevoie de îngrijire suplimentară, motiv pentru care recomand să vă documentați înainte de a începe acest proces. Dar, din fericire, avem multe produse menite să ne facă viața mai ușoară și blondul perfect și sănătos!

Pe lângă samponul nunțator gri sau vopseaua de păr fără amoniac, am grijă să aplic cât se poate de frecvent măsti de hidratare pe lungime. Personal, prefer să merg pe măștile profesionale, în defavoarea celor home-made. Iar în ceea ce privește coafarea părului, pentru a-mi păstra acel luciu sănătos încerc să evit folosirea dispozitivelor de styling pe bază de căldură. Da, deci fără placă de întins părul, ondulator sau alte ustensile asemănătoare.

De asemenea, uleiul de păr este un alt produs care mă ajută să îmi mențin blondul cu aspect sănătos, așadar este un pas esențial în ritualul de îngrijire.

Putem avea parul blond frumos, pe care ni-l dorim, fără tonuri neplăcute de galben, dacă utilizăm produsele care se pliază pe nevoilor părului nostru. E nevoie de răbdare și consecvență… însă știți cum se spune: once a blonde, always a blonde.

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE