Nunta – Trenduri pentru 2021

Daca planuiti o nunta in 2021, probabil ca va scufundati deja adanc in toate detaliile: data, locul de desfasurare, marimea rochiei de mireasa. Poate ca va ganditi sa introduceti o paleta de culori si teme noi sau nici nu stiti de unde sa incepeti.

In acest articol o sa gasiti cele mai noi trenduri in 2021 pentru o nunta reusita.

1. Nunti in timpul saptamanii

In acest moment, furnizorii pentru a organiza nunta dorita si locurile unde puteti organiza acest eveniment au o disponibilitate redusa pentru 2021. O nunta in timpul saptamanii poate permite unui cuplu sa se casatoreasca intr-un loc de vis si sa-si angajeze firma preferata pentru a organiza nunta.

Ca sa nu mai vorbim: exista adesea beneficii de cost cu o nunta in timpul saptamanii – si este, de asemenea, o oportunitate de a sprijini profesionistii din aceasta industrie, care au fost puternic afectati de pandemie.

2. Invitati de nunta online

Oameni au devenit foarte preventivi in ceea ce priveste posibilitatea de a transmite virusul Corona prin amprente.

Nunta 2021 este marcata de invitatiile online si deoarece sunt un mod sigur de a contacta oamenii fara a prezenta un risc de infectare. Totodata acest mijloc de invitatii se realizeaza mult mai usor si se pot ditribui foarte rapid doar printr-o apasare de buton.

invitatii-nunta-online

3. Imbracaminte transformatoare

Cel mai recent trend este rochia care se poate transforma si purta in mai multe feluri. Adaptabilitatea este numele acestui an. Din fericire, acesta tendita functioneaza de minune pentru nunta, in momentul in care mireasa doreste sa schimbe asptectul pentru a capta atentia si a iesi in evidenta.

4. Nunta restransa

Anul acesta, observam o crestere a nuntilor restranse, cunoscute si sub numele de nunti intime cu mai putin de 50 de invitati de cand a inceput acesta pandemie. Exista multe avantaje ale acestei noi tendinte, de la concentrarea asupra participantilor la vibratia generala a evenimentului, care se poate pretinde sa fie mai personala si mai emotionala – mai ales in vremurile pe care le traim.

5. Masca un accesoriu de nelipsit de la nunta ta

Cum in aceasta perioada se poarta masca pretudindeni, normal ca nu poate lipsi acest accesoriu nici de la nunta. In 2021 mastile personalizate pentru nunta au prins amploare si acest trend e in plina crestere. In general, cuplurile aleg sa isi personalizeze mastile cu initialele lor, un logo sau cu data lor de casatorie.

masca-nunta-custom

6. Mici atentii pentru oaspetii care nu pot fi prezenti fizic

Chiar daca mirii se casatoresc prin intermediul aplicatiei Zoom sau au o lista de invitati redusa, cuplurile nu uita de oaspetii care nu sunt alaturi de ei fizic si trimit fiecaruia cate un cosulet cu diverse prajiturele sau sticlute de bautura. Altii aleg sa trimita mini torturi sau chiar un meniu complet de nunta pentru a compensa lipsa prezentei la acest eveniment important.

7.  Torturile mini

Din motive de siguranta si, de asemenea, pentru a face oaspetii sa se simta mai speciali, cuplurile servesc mini torturi. Acestea pot fi asezate la o distanta sigura sau pot fi luate la pachet acasa.

torturi-mini

Ce parere ai?

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE