Locuri inedite unde poti sa iti petreci luna de miere in pandemie

Virusul Corona a afectat grav industria turismului. Oamenii au ramas blocati in casele lor de luni de zile si au pus stop tuturor planurilor. Din pacate, pandemia a oprit si planurile legate de luna de miere. Daca esti una dintre cele care s-a casatorit in 2020, de atunci au existat doar vesti proaste. In timp ce ti-ai imaginat ca mergi intr-o destinatie de vis sau pe o insula indepartata impreuna cu persoana iubita, realitatea din pacate este alta, deoarece conditiile de calatorit sunt dificile in acest context.

Este posibil sa fii reprogramat, anulat sau redirectionat planurile de calatorie impreuna cu partenerul tau. Daca esti nerabdatoare sa iesi din nou si sa mergi intr-o noua locatie, acestea sunt destinatiile luna de miere sigure din care puteti alege pentru o vacanta romantica fara stres:

1. Vaticanul
Vaticanul nu este printre cele mai comune destinatii de luna de miere dar are un farmec aparte. Poate ca nu te asteptai ca Vaticanul sa fie printre locurile in care poti sa iti petreci luna de miere alaturi de persoana iubita, dar acesta este un loc unic. Este inconjurat de Roma si o sa ramai placut surprinsa de toata arhitectura si de locurile istorice. Poate ca te intrebi ce poti sa faci in Vatican? Poti sa vizitezi muzeul Etruscan, Biserica Romano-Catolica sau Libraria Vaticanului. Vaticanul este locul cel mai potrivit pentru o luna de miere splendida si sigura pe timp de pandemie pentru iubitorii de istorie si arhitectura.

2. Singapore
Singapore a fost descris ca un loc de joaca pentru cei bogati. Dar Singapore ofera mai mult decat simple centre comerciale de lux, hoteluri premium si mese rafinate (desi merita sa te rasfeti putin cu ele daca poti). Exista, de asemenea, o istorie plina de viata si diverse cartiere etnice de descoperit, impreuna cu multe alte atractii pentru tine si partenerul tau si spatii publice minunate care fac ca vizitarea acestui oras usor futurist, sa merite. Din multele locuri pe care poti sa le vizitezi in Singapore, se regasesc “Marina Bay Sands”, gradinile din Bay,”Chinatown” si roata din Singapore din care poti avea o priveliste uluitoare.

3. Lakshadweep
Fiind singurul loc din India cu zero cazuri de covid, Lakshadweep este o frumoasa insula indepartata pe care o puteti vizita si alege ca destinatie pentru luna de miere. Poti face snorkelling sau scufundari si sa iei parte la viata uluitoare si miraculoasa marina. Orice si-ar dori sa petreaca o luna de miere cu persoana iubita pe o insula izolata plina de frumusete si activitati uimitoare.

4. Seychelles
Unele destinatii de luna de miere sunt mai comune insa aceasta insula are trasaturi unice.
Seychelles este o alta insula frumoasa ce merita vizita in luna de miere, deoarece gazduieste numeroase recife de corali, plaje si creaturi marine pe care le puteti asista in turul vostru. Bucurati-va de o vacanta relaxata si experimentati viata de pe plaja.

5. Insula “Saint Lucia”
Aceasta insula din estul Caraibelor este o destinatie exotica pentru luna de miere, cu munti conici si pitoni pe coasta sa de vest. In aceasta insula se gasesc o multime de locuri de lux. Puteti vizita capitala insulei, Castries care este un oras-port de escala pentru navele de croaziera. Este ideal sa vizitezi alaturi de partenerul tau si Gros Islet, Soufrière, si Rodney Bay.

Acestea sunt cele mai potrivite destinatii de luna de miere de neuitat in acesta perioada dificila. Speram sa va ajute propunerile noastre si sa trecem cu bine peste aceasta perioada dificila.

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE