Cele mai populare culori de nunta in 2021

Daca te gandesti sa te casatoresti (sau daca a trebuit sa iti reprogramezi nunta si doresti sa schimbi planurile initiale), noile culori de nunta la moda pentru 2021 iti vor inspira selectia paletei de culori.

Care sunt cele mai populare culori de nunta aflati in materialul ce urmeaza!

Expertii din industrie au impartasit trendurile cu privire la noile culori de nunta pe care te poti astepta sa le vezi peste tot pe parcursul anului urmator, de la imbracaminte la aranjamente florale si nu numai.

Albastru Deschis

Fiind una dintre cele mai clasice culori de nunta, albastrul este intotdeauna un element de baza in paletele si estetica multor cupluri. Dar nuantele intunecate, cum ar fi bleumarin si safir, vor fi mai putin prezente pe masura ce tonurile de albastru mai deschis cresc in popularitate pentru culorile de nunta in 2021. Albastrul cerului, albastrul pudra si albastrul francez sunt doar cateva exemple din tonurile alese pentru acest an.
Aceasta culoare intra foarte bine in combinatie cu culorile mai inchise si poate oferi un contras inedit pentru a te face sa iesi in evidenta. In materie de flori se asorteaza de minune cu florile precum anemonele sau trandafirii.

Verde

Sa te astepti sa vezi tonuri de verde peste tot in 2021, de la natura la palete de culori care insusesc verdele ca si culoare primara sau de accent. In ultimii ani, verdele a devenit extrem de popular datorita tendintei tematice a nuntii tropicale, dar, fiind una dintre culorile de top ale nuntilor din 2021, verdele va capata o atmosfera mult mai eclectica si aproape retro. Verdele de gama medie, cum ar fi masliniul, fisticul, avocado si matcha (cum ar fi ceaiul!) vor aduce un aspect racoros din anii ’70 in ceea ce priveste estetica nuntii tale.
Merge in combinatie cu sezonul de primavara-vara deoarece predomina in aceasta perioada si se poate asorta cu orice accesoriu.

Liliacul

Nuantele de violet pal revin ca unele dintre cele mai solicitate culori de nunta pentru 2021. Scopul acestei culori va fi acela de a fi folosit impreuna cu numeroase culori pastelate pentru un impact maxim – ganditi-va la culoarea liliac utilizata alaturi de culori precum galben pal, roz si verde. Rezultatul final: un efect curcubeu pastel, complet capricios si distractiv, de care avem nevoie cu totii intr-o societate post-COVID, nu?

Portocaliu

Va puteti gandi la aceasta culoare de nunta 2021 ca la o versiune actualizata si mai puternica a coralului sau a piersicii. Este putin mai saturat decat omologii sai, dar nu este la fel de indraznet ca si caramiziul sau portocaliul mandarin, ceea ce o face mult mai usor de incorporat intr-o varietate de tinute si de combinatii.
Aceasta culoare ofera o libertate de exprimare in combinatie cu culori sterse precum gri sau rozul clasic si se poate asorta cu usurinta cu mediul sau cu diverse accesorii.

Galben

Galbenul este o culoare foarte apreciata pentru ca nu iese in evidenta dar nici nu trece neobservata. Este in primele culori de nunta 2021 si este perceputa ca fiind o culoare vibranta si care se poate asorta cu peisajul. Fiind o culoare foarte versatile se poate utiliza la o nunta care are loc pe o plaja sau toamna, in aer liber, si se poate asorta cu un galben mustar sau un verde masliniu.

Indiferent de paleta de culori pentru care ai optat pentru nunta important este sa le combini intr-un stil inedit pentru a crea o experinta unica pentru voi si invitati.

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE