Logodna si fotografiile de logodna – Cum sa surprinzi amintiri deosebite

Logodna este unul dintre cele mai frumoase momente pentru un cuplu. Stim ca esti in culmea fericirii, iar noi ne bucuram tare mult pentru tine. Tocmai de aceea, suntem gata sa iti oferim cateva sfaturi, cu privire la pozele de logodna pe care le planuiesti.

Dupa ce ai ales cu atentie fotograful, poti sa impartasesti cu el fiecare scena pe care vrei sa o surprinda prin obiectivul aparatului sau. De la selectarea tinutei potrivite, pana la cautarea unor locatii cu o puternica semnificatie emotionala, in continuare poti descoperi cateva modalitati prin care sa obtii fotografii de logodna unice.

Alegerea tinutei pentru pozele de logodna

Hainele ce iti vor forma o tinuta incredibila, pentru fotografiile de logodna, trebuie sa fie alese cu atentie, pentru ca acestea sa iti ofere o stare de bine, iar atitudinea ta si a partenerului sa fie una confortabila si increzatoare.

Stii doar cum se spune „arati bine, te simti bine”. Tu si logodnicul/logodnica ta, meritati sa va simtiti speciali in aceasta zi, in special in ziua in care vreti sa surprindeti aceasta amintire in fotografii.

Pentru a alege o tinuta potrivita, poti urma cateva sfaturi din partea noastra:

  • Alegeti haine elegante, care sa contribuie la intreaga fotografie. Prin hainele de acest gen, conturati o atmosfera delicata, intima si plina de pozitivism;
  • Alegeti texturi si culori diverse, care sa completeze peisajul, spre exemplu: pentru iarna, folositi lana, catifea sau tricot pentru un interes vizual ridicat; pentru vara, alegeti texturi fine, care sa dea impresia unei tinute lejere, dar eleganta in acelasi timp; pentru toamna, culorile neutre, precum bejul, crem sau gri si alb, pot ajuta la sporirea senzatiei de „caldura”, data de acel anotimp; primavara vine cu multe culori deschise, indraznete si texturi diverse.
  • Completati tinutele cu accesorii asemanatoare, precum ceasuri, bratari sau palarii apropiate ca nuante, texturi si stil.

Locul potrivit pentru fotografiile de logonda

Pentru ca fiecare dintre noi are „un loc de suflet”, poti profita de acest aspect, alaturi de logodnic/logodnica. Aceste locuri sunt unele ce poarta o mare incarcatura emotionala, ajutand la conturarea unei amintiri deosebite. Daca fiecare dintre voi aveti un asemenea loc important, puteti merge in ambele, asa ca nu va fie frica sa discutati cu fotograful, suntem siguri ca acesta va imbratisa cu drag propunerile.

Ce idei poti alege pentru o sedinta foto a logodnei

Stim ca atunci cand ziua sedintei foto soseste, apar emotiile si tracul de camera, de aceea destul de greu sa gasesti o idee buna pentru a o aplica.

Noi iti venim in ajutor cu cateva idei in acest sens:

  • Activitatea voastra preferata, astfel veti fi surprinsi intr-un cadru familiar voua;
  • Pozele din interior, prin care portretul vietii voastre, fotografiat, va poate aduce aminte de momente importante din relatia voastra;

  • Alegeti fotografii de exterior cu peisaje diverse, in care sa aveti o lumina naturala excelenta;

  • Profitati de locatii mai putin aglomerate, pentru a fi in centrul atentiei.

Speram ca aceste sfaturi sa va ajute la realizarea celor mai frumoase poze, pentru a mentine amintirea logodnei vii pentru mult timp!

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE