Tendinte cromatice pentru anul 2022 – Nu vrei sa le ratezi

Stim ca visezi in fiecare zi la evenimentul unic pe care il planuiesti. Nunta reprezinta un moment pe care trebuie sa ti-l amintesti cu drag, iar felul in care hotarasti sa creezi atmosfera pentru aceasta zi speciala, va conta foarte mult.

Dupa o documentare minutioasa, am descoperit ce tendinte cromatice vor fi in voga in anul ce urmeaza, asa ca suntem gata sa le impartasim cu tine. Ce spui, esti gata sa le iei in calcul pentru o nunta deosebita?

Nunta monocromatica

Pentru ca intotdeauna ne gandim la oferirea unor sfaturi ce se pot pune in pratica usor, am ales sa punem pe primul lor tendintele cromatice care nu necesita o paleta de culori diversificata, ci doar cateva nuante delicate. Mai mult, am combinat viziunea cu estetica, iar rezultatul a fost unul pe masura. Il poti vedea si tu in exemplele oferite.

Un eveniment modern, elegant, cu o paleta monocromatica va fi o alegere neasteptata, dar si speciala. Aspectul elementelor de decor, al trandafirilor, daca preferi acest tip de flori, dar si celelalte vor merge perfect, vor da pe spate fiecare invitat.

Tonuri de „verde-olive”

Banuim ca ai auzit deja de faptul ca aceasta nuanta a fost desemnata culoarea anului 2022. Ei bine, ce motiv mai bun decat acesta iti putem da pentru ca nunta pe care o organizezi sa aiba ca nuanta prinicipala verdele?

Nu iti face griji, sa fii obisnuit e plictisitor, asa ca fa-ti curaj si iesi din ciclul nuntilor clasice, alege nuanta de „verde-olive” si impresioneaza placut oaspetii tai.

Nuante vibrante

Chiar daca o paleta monocromatica pare sa aduca un accent elegant, suntem siguri ca si aceste nuante vibrante, precum mov, albastru, portocaliu sau chiar nuanta de visina putreda, vor forma un decor uluitor.

Poti alege o nuanta de „classic blue” pentru fetele de masa, ori pentru decorul floral sau pentru invitatiile de nunta. Bineinteles ca poti sa optezi si pentru florile din buchet.

Galben mustar

Am observat o pondere ridicata a galbenului mustar in tendintele cromatice pentru anul 2022. Mustarul catifelat aduce o senzatie moderna si se asorteaza de minunte cu buchetele de flori cu nuante de verde.

Nu poti da gres cu aceasta paleta pentru nunta, asa ca te poti gandi serios la o nunta cu o tema delicata, eleganta si moderna.

Negru modern

Stim, suna putin nebbunesc, dar asta nu inseamna ca nunta va fi una groaznica. Din contra, o astfel de culoare poate lucra la contrastul decorului si al miresei, care, bineinteles ca poate sa isi poarte rochia alba in continuare.

Pentru a pune in practica o nunta cu o tematica intunecata, poti alege pentru domnisoarele de onoare rochii negre, elemente de decor negre, precum:

  • Paharele imbracate in negru mat;
  • Un candy bar cu un fundal negru si flori albe;
  • Invitatii alb negru;
  • Un tort cu nuante de negru si flori colorate.

Speram ca aceste idei sa te ajute pentru evenimentul tau special. Tine minte, intotdeauna poti iesi in evidenta cu idei moderne si deosebite.

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE