Iarna – Un anotimp de poveste in care iti poti organiza nunta

Iarna se apropie, iar noi vrem sa iti oferim cateva motive pentru care sa faci nunta in acest anotimp.

Chiar daca noptile incep sa fie din ce in ce mai lungi si intunecate, nu inseamna ca evenimentele frumoase nu se pot desfasura.

O perioada ce pare sa fie rupta din povesti, cand oamenii cauta mai multa iubire si caldura, este perfecta pentru a uni destinele persoanelor ce isi doresc sa iasa din tipar si sa fie originali.

In continuare, iti vom oferi cateva motive care te pot face sa iei in considerare aceasta perspectiva.

Pretul scazut al unei locatii pentru o nunta organizata iarna

Bineinteles ca aceasta propunere pare una nebuneasca, dar crede-ne, totul va fi exact ca un basm. Un avanataj in plus il constituie si pretul scazut al tuturor restaurantelor, in acest anotimp.

Chiar daca locatiile inchise iti apar pentru prima data in cap, si cele in corturi inchise, izolate termic pot fi potrivite pentru o nunta, daca iti doresti un decor mult mai expresiv.

Un aspect important pe care trebuie sa il iei in considerare atunci cand vrei sa alegi locatia pentru o nunta pe timpul iernii, este cat de confortabila si prietenoasa tinde sa fie pe timpul noptii. Avand in vedere faptul ca, iarna, orele intunecate incep sa se intaleze inca de la orele 17:00, nunta se va desfasura, in mare parte, pe timpul noptii. Astfel, este foarte important ca locatia aleasa, impreuna cu decorul realizat, sa inspire caldura, liniste si sa ii faca pe invitati sa se simta exact ca acasa, fiindca asta cautam cu totii pe timp de iarna, elemente ce ne fac sa simtim caldura.

Aceste lucruri se pot indeplini cu usurinta, cu ajutorul unor lumini nu atat de puternice, impreuna cu decorul floral ales, aici putand fi folosite chiar crengute si conuri de brad.

Elementele decorative pe care le poti alege

Faimosul candy bar, pe care il cunoastem cu totii, se poate transforma intr-un loc minunat, unde sa amplasezi pahare pentru ciocolata calda, bezele, cakesicles in diferite forme, precum cele in forma de pinguini, oameni de zapada etc, recipiente cu budinca si chiar vin fiert, pregatit cu multa scortisoara si alte condimente dorite. Decorul candybar-ului poate fi completat de figurine colorate sau pur si simplu argintii, in forma de reni, fulgi de nea si chiar sub forma unor brazi.

In ceea ce priveste sala destinata evenimentului, poti apela la diferite ghirlande luminoase, pe care sa le amplasezi pentru un efect mult mai cozy si familiar pentru invitati.

Buchetele si aranjamentele florale iesite din tipar

Chiar daca este iarna, nu inseamna ca trebuie sa apelezi la elemente care sa te aduca „inapoi la normal”. Exista numeroase variante pentru aranjamentele florale si buchetul miresei din care se poate alege, toate fiind impresionante. Florariile iti pot pune la dispozitie diverse flori, fiind crescute in sera, dar iarna iti ofera oportunitatea de a avea un decor deosebit, cu ajutorul unor crengute de brad, conurilor, lumanarilor, fructelor uscate si a florilor ce se pot folosi in acel decor.

Rochiile de mireasa pentru iarna sunt, cu adevarat, speciale

Pentru iarna, rochiile de mireasa sunt croite cu atentie, cu maneci mari, difane sau bufante, peste care se poate purta o blana alba, sau un palton. Tinutele mirilor trebuie sa se contopeasca de-a binele cu fundalul de iarna.

Marturiile deosebite pe care le poti folosi

Pentru ca pana acum am discutat despre elemente deosebite, nu trebuie sa uitam de marturii, elementele ce constituie amintiri frumoase pentru cei ce le primesc. Daca vrei sa fii original, poti alege sa oferi marturii ce se potrivesc iernii, cum ar fi: lumanari in arome de iarna, decoratiuni speciale, cum ar fi conuri de brad puse in saculeti de carton, inscriptionati cu numele mirilor si data nuntii, precum si un citat dragut; dulciuri impachetate, pui de brad, ce pot fi plantati in ghiveci sau in pamant.

Acestea sunt cateva motive pentru care poti alege sa iti organizezi nunta iarna, un eveniment deosebit, de care, cu siguranta, invitatii isi vor aduce aminte.

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE