Pantofi deosebiti pe care sa ii alegi pentru nunta – Potriviti si dupa acest eveniment

Nunta reprezinta un moment unic, o amintire pe care o vei purta toata viata cu tine, asa ca trebuie sa traiesti din plin acele clipe si trebuie sa iti aduci aminte de ele ca fiind minunate.

Un aspect important pentru fiecare mireasa este reprezentat chiar de perechea de pantofi pe care o alege. Din pacate, alegerea pantofilor este neglijata tot timpul, insa ne dam seama cu totii ca este foarte important sa ne simtim comod in momente de acest gen.

Noi ne-am gandit sa va oferim cateva idei in materie de incaltari pentru nunta ta, potrivite si dupa aceasta zi.

1. Pantofii cu toc de tipul „kitten”

Acesti pantofi sunt potriviti pentru rochii lungi, midi, scurte, simple, precum si pentru o tinuta office sau pentru pantaloni cu talie inalta. Astfel, putem spune ca o investitie de acest gen va poate ajuta atat in seara nuntii, cat si dupa.

2.Sandale cu toc, barete fine si dantela

Fiind un accesoriu elegant, acest tip de incaltaminte se poate potrivi cu rochii simple, atat scurte cat si lungi sau midi, dar si cu o tinuta eleganta, office sau pur si simplu o tinuta cu pantaloni eleganti.

Dantela aduce o tenta mult mai feminina, iar cele mai simple articole vestimentare pot fi transformate cu ajutorul unor incaltari ce contin acest material.

3.Sandale cu o curea lunga, care sa depaseasca gamba.

Indiferent de materialul curelelor, fie vorba de curele din snur, fie din panglica, acest gen de sandale contureaza tinutele de mireasa.

Bineinteles ca si acest model de incaltari poate fi accesorizat si la tinute viitoare ce contin blugi, rochii simple sau colorate, pantaloni eleganti si bluze inflorate.

4.Balerinii cu stil minimalist

Potriviti in totalitate pentru tinuta de purtat fie la biserica, fie la cununia civila, fie pentru tinuta de seara, aceste incaltari pot fi asortate perfect la aceste tinute.

Acestea sunt perfecte pentru miresele care nu isi doresc sa poarte pantofi cu toc si cauta cat mai mult incaltari comode. Dupa acest eveniment, balerinii pot fi purtati cu orice tinuta.

5.Sandale cu toc subtire si inalt

Acestea au fost identificate ca fiind unele dintre cele mai comode incaltari cu toc. Datorita calapodului si baretelor care tin piciorul, aceste sandale pot fi purtate pentru mult timp, iar, dupa nunta, pot fi asortate unei tinute de seara sau cocktail.

6.Sandale joase, stil Gladiator

Pentru cele care vor sa aleaga o tinuta nonconformista, aceste incaltari sunt potrivite. De asemenea, si aceste pot fi purtate in alte situatii, precum, la plaja, cu o rochie eleganta, vaporoasa, de vara, cu pantaloni scurti, bluze elegante sau fuste colorate.

Ramane sa luati alegerea care credeti ca vi se potriveste cel mai bine, insa aceste variante merita o sansa, s-ar putea sa va surprinda placut.

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE