Idei pentru inelul de logodna

Cand vine vorba de inelul de logodna, sau un simplu cadou de acest gen, fiecare incercam sa fim originali, sa oferim persoanei iubite ceva spectaculos, care sa le incante privirea de fiecare data cand privesc degetul inelar.

Diamantul, materialul cel mai rezistent de pe pamant, capabil sa reziste la aproape orice, este si un element de decor minunat al inelelor. Datorita diversitatii culorilor, acesta poate veni in ajutorul fiecarei dorinte.

Bineinteles ca, aceste inele, cu pietre pretioase, pot fi atat ieftine, cat si scumpe, insa noi dorim sa iti oferim cateva variante mai putin costisitoare, dar la fel de frumoase, precum diamantele.

De ce sa alegi alta piatra pretioasa pentru inel?

Pentru ca, stim cu totii ca, frumusetea unui lucru nu este reprezentata de costul sau, acest principiu este valabil si pentru alegerea unui inel, deoarece multe alte pietre pretioase sunt mult mai accesibile decat diamantele. Din cauza pretului ridicat, foarte multe persoane prezinta reticenta la gandul cumpararii unor accesorii de genul, de aceea, alternative precum opalul, smaraldul si multe altele, pot forma un inel de poveste, care sa reziste mult timp.

Ce alternative exista?

Pietrele pretioase sunt foarte iubite de femei, deoarece aduc un plus de eleganta si feminitate atunci cand sunt purtate.

Iata cateva alternative, pe care le poti folosi ori de cate ori esti in cautarea unor inele, sau a altor accesorii, precum bratari, cercei, coliere s.a.m.d.

Acvamarin:

Avand o culoare albastra-deschis, asemanatoare oceanului, este o alegere eleganta si placuta, care poate transforma un simplu inel de logodna, intr-un accesoriu de nelipsit.

Aceasta piatra pretioasa are o durabilitate de 7,5-8 pe scara Mohs, astfel ca va oferi bucurie pentru mult timp.

inel-acvamarin-maya-fashio

Smarald

Culoarea verde-smarald intotdeauna va fi o alegere clasica, care va adauga un plus de rafinament intregii colectii de bijuterii. Datorita varietatii de forme, puteti gasi numeroase variante de smarald pe care sa le adaugati accesoriilor.
inel-smarald-maya-fashion

Moissanite

In ultimul timp, acest tip de piatra pretioasa a devenit din ce in ce mai cautat, fiind cea mai populara alternativa pentru diamant. Aceasta seamana izbitor cu un diamant, iar durabilitatea este apropiata de cea a diamantului.

Moissanite este cea de-a doua piatra pretioasa folosita in zilele noastre la realizarea bijuteriilor, deoarece sunt incredibil de versatile si au o stralucire aparte.

Morganite

Culoarea acestei pietre pretioase, roz feminin, este deosebita, intr-adevar. Fiind asemanatoare cu diamantul roz, ultra-luxos, morganitul este o alegere inteligenta, la moda.

Datorita culorii deschise, un inel care va avea aceasta piatra va fi usor de asortat cu orice, astfel confirmam versatilitatea acestei variante.

In ceea ce priveste durabilitatea, morganitul este foarte apropiat de acvamarin, avand o duritate de 7,5.

Rubin

Reusind sa ofere un aspect clasic, elegant, dar si indraznet in acelasi timp, rubinul este cunoscut si sub denumirea de „piatra pretioasa a iubirii”, iar gama de culori este formata din nuante de la roz intens, la rosu, astfel realizand un contrast superb in momentul asortarii cu metale albe sau galbene.

Acest tip de piatra pretioasa este rezistent si este potrivit folosirii de zi cu zi, ceea ce, cu siguranta, este un avantaj pentru persoana care va purta o astfel de bijuterie.

Safir

O alta optiune speciala, poate fi chiar safirul. Culorile pe care le puteti gasi la safire sunt diverse, potrivindu-se oricarei persoane.

Un avantaj pe care safirul il aduce, se refera la durabilitate, deoarece este una dintre cele mai dure pietre, fiind ideale pentru purtarea lor zilnica.

Ametist

Violet profund, asa este cunoscut ametistul. O piatra pretioasa, perfecta pentru o viitoare mireasa.

Ametistul este mai putin costistitor decat un diamant, insa va oferi aceeasi eleganta si frumusete.

Trebuie mentionat si faptul ca, aceasta varianta este una mai putin sigura, deoarece ametistul are o durabilitate de doar 7 pe scara Mohs, fiind mai delicat si se poate deteriora usor.

Opal

Aceasta varianta este perfecta pentru iubitorii stilului vintage. Avand o culoare curata, clara, de alb laptos, sunt versatile si pot fi asortate cu alte bijuterii.

Speram ca aceste informatii sa te ajute in luarea deciziei corecte, iar cel mai important, trebuie sa tii minte ca lucrurile materiale sunt de moment, insa iubirea este pentru totdeauna.

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE