Culori pentru nunta- 2021

Am ales ca astazi sa va oferim cateva idei, referitoare la culori pentru nunta in 2021!
Chiar daca anul 2020 a fost presarat cu evenimente mai putin placute, anul prezent pare sa se indrepte catre o imagine mai buna, iar lucrurile par sa revina, putin cate putin, la normal.
In ceea ce priveste evenimentele speciale, cu totii asteptam ca acestea sa fie, din nou, asa cum ni le amintim cu totii, pline de zambet, de voie buna, si momente unice.
Fie ca vorbim despre cum coloram decoratiunile interioare, de culorile florilor din buchet sau cum sa iti alegi o rochie cat mai speciala, suntem aici sa te aducem la curent cu cele mai noi informatii!

Fiind inspirate din starile de spirit actuale, culorile alese de experti, reflecta speranta, echilibru si liniste.
Pe langa faimoasa combinatie de Illuminating Yellow si Ultimate Grey, putine persoane cunosc si alte culori alese, precum: Brave Ground;
Pare o culoare banala? Ei bine, noi iti spunem ca nu-i asa, in combinatie cu alte nuante, precum bej sau alb crem, dar si alaturi de alte variante precum rosu, roz sau portocaliu, aceasta cromatica va va ajuta sa oferiti o senzatie de calm invitatilor.

Din simpla dorinta de a avea un eveniment reusit, vom alege si culori mai impunatoare, dar si elegante in acelasi timp, culori cum ar fi:
Misty Aqua(sau Light blue),Transcend, Big Cypress sau Passionate Red.
Prin accentele puternice, care se pot combina cu nuante de auriu sau argintiu, acestea vor lasa un aer proaspat in incapere.

Prin aceste culori alese, puteti impresiona invitatii, deoarece vor fi extravagante, mai putin intalnite, dar si elegante, simple si expresive.
Principalele obiecte pe care le poti colora in aceste nuante, cand vine vorba de decorat, sunt:

  • Buchetul de flori al miresei, dar si pentru aranjamentele florale folosite pentru a oferi spatiului o atmosfera cat mai naturala.
  • Tortul, mult asteptatul moment al serii, va oferi eleganta, decorat in culori calde si pastelate.
  • Decoratiunile de pe masa, cat si cele de afara, precum si arcadele realizate din flori colorate, dau senzatia unui loc primitor si cald.

Paleta de culori aleasa, intotdeauna trebuie sa predomine in majoritatea decoratiunilor folosite pentru nunta, de asemenea, puteti opta sa o folositi atat la rochia de mireasa, cat si la costumul mirelui.
De altfel, temele pentru nunti sunt foarte apreciate in ultimul timp, iar de acest lucru puteti profita prin impunerea unui cod vestimentar, astfel toate persoanele se vor simti bine, familiare cu locul si cu celelalte persoane prezente.

Speram ca aceste informatii sa va fie de ajutor in luarea deciziilor, iar aceste culori pentru nunta in 2021, sa va bucure si pe voi, cat si pe cei din jur!

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE