Idei de marturii pentru nunta – Trenduri pentru 2021

In general, multe persoane tind sa neglijeze acest aspect, insa aceste marturii pentru nunta reprezinta un detaliu important al oricarui eveniment de acest gen. Prin intermediul marturiilor, invitatii se vor simti apreciati si isi vor schimba starea intr-una de bine.

Pe masura ce alegeti toate cele necesare pentru organizarea nuntii, trebuie sa tineti cont si de tendintele si trendurile pentru o nunta din anul 2021.

Ce marturii se ofera in 2021 de catre miri?
Trendurile tind sa apara in fiecare an si odata cu ele, apar modificari pe toate planurile, iar marturiile de la nunta se schimba de la un an la altul. Asadar, si anul 2021 ne surpinde cu noi idei pentru acest detaliu de nelipsit.
Marturiile dulci nu lipsesc nici in acest an deoarece sunt usor de oferit si nu ocupa mult spatiu, iar cei mici si adultii le iubesc.
Borcanele mici cu dulceata sau miere reprezinta o alegere ideala in acest sens. Pe ele, puteti inscriptiona un mesaj amuzant sau ingenios care sa surprinda invitatii.

Daca vreti sa fiti diferiti, puteti oferi un desfacator de sticle, cu initialele voastre si data nuntii inscriptionate pe acesta. Acest tip de marturii sunt destul de nonconformiste, insa vor atrage atentia si vor fi primite cu interes de catre invitati.

Marturiile de felul „dop personalizat” reprezinta un mic detaliu  care nu va trece neobservat de participatii nuntii. Puteti sa inscriptionati fie initialele si data nuntii, fie numele tau si al partenerului, impreuna cu data nunti. Altii aleg sa inscripioneze initialele lor si data evenimentului intr-o inima pentru a aduga un strop de originalitate.

Paharele inscriptionate nu isi pierd din popularitate in anul 2021, deoarece o sa le vedeti animand decorul in majoritatea nuntilor la care veti participa. Daca vreti sa abordati trendurile prezente, paharele inscriptionate, fie cu un mesaj care va reprezinta, fie cu un proverb, fie cu initialele dumneavoastra si data nunti, invitatii nu vor trece cu vederea aceste marturii.

Marturiile de tip „solnita de sare” sau „piper” sunt si ele printre cele mai utilizate de cei care isi organizeaza nunta in 2021.

Magnetii de frigider ofera o mai mare posibilitate de personalizare fata de alte variante. In acest an, puteti opta pentru un magnet in care sa apara o poza cu voi, alaturi de un mesaj semnificativ. O alta varianta mai simpla este cea in care puteti trece doar numele vostru sau initialele si data nuntii.

Cum se daruiesc marturiile ?

In mare parte, marturiile se plaseaza pe fiecare masa, pentru fiecare invitat. Se procedeaza astfel pentru a ii surprinde cu aceste mici cadouri.

Un alt mod prin care poti sa imparti aceste marturii, este sa le oferiti la intrare, in momentul in care ciocniti un pahar de sampanie. Invitatii vor fi, cu siguranta, surprinsi de micul gest, prin care transmiteti iubire, atentie si interes.

Speram ca aceste informatii v-au fost de folos si va dorim mult spor in luarea deciziei potrivite!

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE