Sa fie vara! Colectia de piese din in si tricotajele subtiri Sense deschid sezonul vacantelor

La inceputul primei luni de vara calendaristica, si sub auspiciile lejeritatii si a relaxarii care se invita in cotidian odata cu zilele calde, garderoba feminina respira intr-un ritm diferit. La propriu. A devenit deja o traditie ca in pragul sezonului estival, Sense sa lanseze colectiile speciale de piese din tesaturi naturale potrivite pentru a fi purtate sub soarele torid, alaturi de tricotajele subtiri premium, care exceleaza la capitolul versatilitate, iar vara aceasta sunt mai ample si mai diverse ca niciodata. De la rochii din in racoros sau din amestec de fibre naturale, pana la fuste pencil, bluze in nuante revigorante, pantaloni din bumbac, jachete si topuri din fire delicate, numitorul comun al propunerilor Sense este adaptabilitatea, fiecare articol vestimentar fiind gandit de designerul Andreea Tincu pentru a se se integra cu usurinta in numeroase asocieri stilistice si pentru a alcatui o garderoba cu adevarat functionala. Sa fie vara!

Tesaturi iubite de piele: in, bumbac, vascoza si amestecuri din fibre naturale

Daca in perioada rece a anului, atingerea casmirului ii confera pielii un sentiment de siguranta, protectie si confort deplin, odata ce temperaturile incep sa urce usor-usor spre 30 de grade, aceasta tanjeste dupa in, bumbac, vascoza si amestecuri de fibre naturale. Mai precis, acele tesaturi care permit pielii sa respire, care o ajuta sa se regleze termic, care previn/contracareaza orice tendinta de supraincalzire sau iritare, si care sunt totodata placute la atingere, usoare si longevive.

Pentru ca in centrul preocuparilor Sense se afla CALITATEA, selectia echipei creative a brandului, la capitolul tesaturi, este una realmente exceptionala, acest lucru putandu-se remarca inca de la primele interactiuni cu piesele vestimentare: cel mai racoros in, cea mai fina si vaporoasa vascoza, cel mai placut bumbac, cel mai inspirat mix de fibre pentru o rezistenta indelungata, o sifonare redusa si o uscare rapida. Alegerile nu sunt deloc intamplatoare, articolele din fibre naturale pentru vara nefiind destinate exclusiv timpului liber sau vacantelor, ci si mediului profesional. Astfel, in colectia Sense se regasesc fuste si pantaloni pencil din bumbac, bluze din in, si sacouri care au in compozitie vascoza, ideale pentru o garderoba office adaptata sezonului, si in nuante neutre, care confera tinutelor un plus de eleganta, rafinament, si totodata respecta codul vestimentar impus de companii. Absolut toate pot fi transpuse si in garderoba after hours, sau stilizate in cheie urbana de zi.

Calatoriile, city break-urile sau iesirile de weekend sunt sustinute de modele confortabile si totodata versatile, care alatura lejeritatea, elegantei ce deriva din croi si din atentia pentru detalii. De exemplu, pantalonii scurti sunt realizati din tesaturi cu tinuta, care cad frumos si care au un croi mai larg, mansete si un tiv suficient de lung pentru a conferi look-ului un aer chic si pentru a avantaja orice tip de silueta, iar rochiile din in sunt decorate cu nasturi din cocos in forma de floare sau cordoane impletite in talie, ce trimit cu gandul la sporturile nautice.

Recomandari: rochiile Rhea, Ralu, Myra, pantalonii Vicky, Ruby, Paige, fustele Maya, Andy, Dana, bluzele Ariana, Emma, Andra.

Reperele unei veri confortabile: tricotajele subtiri

Tricotajele subtiri reprezinta fundamentul oricarei garderobe, indiferent ca este vorba despre plin sezon sau despre perioadele de tranzitie. Topurile, bluzele si jachetele din fin tricotate sunt ideale pentru “layering”, adica pentru tinute in care suprapunerile de diferite texturi si materiale reprezinta cheia sofisticarii, si totodata un element de functionalitate, deoarece se potrivesc de minune diminetilor sau serilor putin mai reci, cand este nevoie de un strat termic, insa nu prea gros, ci care poate fi alternat fara pic de dificultate.

Realizate in fabrica Smirodava, pe utilaje de ultima generatie, si sub atenta supraveghere a tehnicienilor si inginerilor cu zeci de ani de experienta, tricotajele subtiri Sense reprezinta repere ale calitatii premium si ale longevitatii, acestea pastrandu-si nealterata forma si proprietatile de-a lungul purtarilor repetate. Nota de modernitate este conferita de croiul si de structura care le face potrivite atat pentru tinute casual, cat si pentru ocazii speciale cu un dress code relaxat – petreceri la gradina sau pe plaja, aniversari, sau ceremonii in aer liber.

Style note: tricotajele fine pot fi purtate atat cu tesaturi naturale, precum inul, vascoza si bumbacul, cat si cu materiale pretioase – matase.

Recomandari: topurile tricotate Sarra si Pavlova, jachetele tricotate Folie, Sarra si Pavlova.

Saptamanal, colectia SENSE este completata cu noi modele, acestea fiind disponibile

atat in magazinele fizice din reteaua nationala, cat si in magazinul online

www.fashionsense.ro.

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE