Jurnal FashionUP- Totul va fi bine! Mihaela Panturu, Director comercial, începe ziua cu un zâmbet – (II)

Green Nature Photo Book Collage (1)

Dacă prima filă digitală a Jurnalului FashionUP a fost scrisă de Mira Anghelescu, COO FashionUP, a doua filă este completată acum de către Mihaela Panturu, Director comercial, în cadrul echipei noastre.

Din biroul de acasă, Mihaela se dedică zilnic cu multă pasiune activităților profesionale, dar mai are un job full-time.  Pentru al doilea “job”, acela de mămică, Mihaela trebuie să fie mereu pregătită cu: multă energie, răbdare și infinită creativitate. Despre cum reușește să jongleze cu succes, cu toate aceste activități, în această perioadă dificilă, aflați acum.

Zilele încep toate la fel. Cu un zâmbet larg, la ora 7. Fix.

Ceasul nostru deșteptător se numește Natalia și ticăie în casă de 1 an și 7 luni. Ne trezește în fiecare dimineață cu o energie de neînchipuit și cu chicoteli ștrengărești, făcându-ne să uităm de perioada aceasta dificilă.

20200331_130529

După rutina matinală ne continuăm ziua cu micul dejun, care musai trebuie să conțină fructe. Multe fructe. Sunt recunoscătoare că Natalia nu este o mofturoasă la mâncare, dar mai ales pentru că îi plac atât de mult fructele. De aici, probabil, și toată energia din restul zilei.

Profităm că nu trebuie să ne mai pregătim de birou și ne bucurăm de mai mult timp împreună. De obicei împărțim pupici, mulți, mulți pupici.  Aceia pe care atunci când mergeam la birou îi ofeream pe fugă, în drumul spre mașină.

Mă întreb acum câte milioane de pupici i-am dat până la vârsta asta? Citisem într-un îndrumar pentru tinerii părinți să ne bucurăm nemărginit de perioada această, când încă ne sunt acceptați pupicii. Va veni un moment când ne vor fi refuzați.

Așa că, dragi părinți de copii mici, profitați acum cât încă mai stau la pupăcit!

Înviorarea continuă cu o ieșire scurtă în curte, de data aceasta doar Natalia și soțul meu. Timp în care eu îmi salut dragii colegi pe care îi văd acum doar pe ecranul laptop-ului. Știți, îmi e tare dor de ei!

Dar, stăm acum la distanță ca să ne îmbrățișăm mai târziu și să ne reluăm cu bucurie activitățile ce ne făceau plăcere. Cum ar fi, să mergem după programul de la serviciu la Fabrica, unde să povestim vrute și nevrute.

Citesc repede câteva e-mailuri, planificăm activitățile de peste zi și gata – momentul meu de liniște s-a dus. Natalia a revenit în casă și e toată a mea acum. Soțul meu începe și el să lucreze și se retrage în biroul de sus.

Îmi continui activitatea cât jucăriile din living sunt redescoperite, rând pe rând. Când inspecția se termină, sunt luate la verificat sertarele, cărțile din bibliotecă și multe altele. Ceea ce rezultă, arată cam așa:

1

După ce nu mai rămâne nimic de inspectat, intervine nevoia de atenție și de joacă împreună, așa că acesta e momentul când încep să mă împart: ba un e-mail, ba o poveste cu zâne, ba un telefon, ba un lego și obligatoriu de-a v-ați-ascunselea.

Timpul zboară repede și se apropie ora prânzului așa că arunc repede câteva ingrediente în oala magică și revin la împărțirea de mai sus. Azi fac pilaf cu pui și pâine pentru mai târziu.

2

3Doresc să subliniez aici, oală magică, pe care un bun prieten a numit-o sugestiv “gospodină”. Este vorba despre un multicooker.

Mămicilor, știu că sunteți înnebunite după haine și pantofi, iar produsele de pe FashionUP sunt foarte tentante, mai ales atunci când au extra-reduceri. Vă sfătuiesc să le urmăriți, pentru că sunt wow, iar cu banii economisiți investiți într-un multicooker. Va face minuni cu mâncarea voastră, dar mai ales cu timpul vostru.

La somnul de după masă, reușesc să îmi termin e-mailurile, rapoartele și meeting-urile programate strategic, atunci când e din nou liniște în casă.

După-amiaza revine în forță cu multe jocuri, cărți de povești și dans. Ah, am uitat să va spun de dans. E una dintre activitățile preferate, iar pentru a întreține activitatea antrenantă am un playlist interminabil pe Spotify cu cântecele pentru copii. Va invit să le căutați pe toate canalele de muzică, doar pe cele fără video, și să evitați astfel capcana imaginilor viu colorate sau a reclamelor de la TV.

1585648304146

Seara o închei cu o cină făcută tot de “gospodină”, iar povestea de noapte bună îmi trimite fetița în lumea viselor până dimineață. În seara aceasta, pentru că în carantină am mai mult timp liber, am decis să îmi montez un birou – sub casa scării, singurul loc din casă rămas neocupat și la care nu mă gândisem până acum să îl valorific.

A rezultat un spațiu intim și călduros – doar pentru mine și doar până mâine dimineață când o luăm de la capăt.

4

Voi cum vă împărțiți timpul astfel încât toată lumea să fie fericită? Mai ales, cei mici.

Apropo, tot de cei mici, zilele acestea caut un topogan și jocuri noi pentru toată familia. Dacă aveți recomandări de jocuri, care au success la voi sau modele de topogane, va invit să ni le împărtășiți.

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE