De ce sa iti organizezi nunta iarna?

Majoritatea cuplurilor aleg sa isi organizeze nunta in sezonul clasic vara – toamna sau cel mult primavara. Cu toate astea, unele cupluri prefera atmosfera romantica de iarna.

In ultimul timp, prezenta zapezii naturale este greu de prezis, insa temperatura scazuta, natura, farmecul tinutelor in culori diferite vor oferi nuntii tale un cadru romantic diferit.

Daca vrei sa afli de ce ar trebui sa iei in calcul si lunile de iarna pentru perioada in care sa-ti planifici nunta, citeste acest material in continuare.

Nuntile pot fi organizate in luna Ianuarie sau Februarie, in unii ani chiar si la inceputul lunii martie (in functie de cat de tarziu pica pastele si postul pastelui in acel an). Daca obtii o dezlegare de la preot, ceremonia poate fi oficiata si spre finalul lunii decembrie.

Cateva avantaje pentru cei care aleg sa isi organizeze nunta iarna:

  1. Majoritatea furnizorilor au disponibilitatea mai mare si sunt dispusi sa ofere reduceri mai mari pentru o nunta organizata in extrasezon. Multe localuri ofera gratuit tortul miresei, desertul sau unele efecte speciale. Artistii sunt mult mai putin solicitati si au mult mai mult timp liber astfel ca poti avea ocazia sa te distrezi cat vrei alaturi de interpretii tai preferati.
  2. Te poti folosi de elementele de sezon pentru a completa design-ul nuntii tale, spre ex. Decoratiuni cu conuri de brad, fulgi de nea, luminite albe sau scortisoara. Te poti orienta si catre un candy bar cu tematica de iarna.
  3. Fotografii de poveste cu stralucirea zapezii, pomi impodobiti de Craciun, multe luminite etc. Veti fi asemeni unui cuplu din filmele cu printul si printesa zapezii. In plus, fotografii au o disponibilitate mult mai mare in aceasta perioada iar tarifele sunt la jumatate de pret.
  4. In cazul unei nunti organizate iarna puteti alege sa va organizati luna de miere la munte, schi sau alte sporturi specific sezonului. In plus, daca va doriti asta, exista destule locatii pentru luna de miere, unde sa beneficiati de vreme calda si soare.
  5. Disponibilitatea familiei si prietenilor este mai mare decat de obicei. Iarna este un anotimp cand familiile se reunesc, iar cei activi in timpul verii se intorc de obicei acasa. Ai sanse mult mai mari sa ii ai pe toti cei dragi la nunta ta.
  6. Nu vei avea stresul luptei contra contrometru si a programarilor la salonul de coafura, make up ori pentru alte tratamente intrucat va fi o perioada mai linistita pentru stilisti. Vei avea timp sa te bucuri din plin de nunta ta.

Lucruri de care sa tii cont daca alegi sa iti organizezi nuntaiarna:

Frigul de afara trebuie musai compensat prin bauturi calde oferite invitatilor. Nu neglija acest aspect.

Nuntile de iarna trebuie sa fie ceva mai “cozy”. Poti alege o cabana pentru o nunta ceva mai restransa, sau poti cauta o locatie ceva mai rustica (spre ex un han sau un conac vechi) care va complete atmosfera de basm pe care v-ati planificat-o pentru petrecerea de nunta.

Tinuta

Optiunile sunt numeroase pentru rochia de mireasa, permitandu-i miresei sa experimenteze.

Imbraca-te corespunzator, alegand o tinuta adecvata perioadei: Spre exemplu pentru biserica si sedinta foto de afara mireasa poate alege o rochie de mireasa cu maneci lungi sau o rochie fara bretele, ce poate fi accesorizata cu un palton sau capa de blana, o pereche de cizme imblanite si manusi pentru un look cat se poate de elegant.

Mirele poate alege un palton lung peste costumul pe care il va purta in interior.

Noua colectie Maya Fashion

Pe 26 noiembrie am lansat noua colectie Maya Fashion 2021, disponibila in magazinele noastre din Bucuresti si Craiova.

Va asteptam cu o reducere de 15%  pentru comenzi valabila exclusiv in luna DECEMBRIE.

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE