Cele mai asteptate reduceri Sense ale inceputului de an: pana la -65% discount la o selectie de piese esentiale in garderoba

Temperaturi scazute, preturi extrem de tentante si de motivante pentru o actualizare/completare a garderobei de sezon cu piese care pot fi cu usurinta integrate in tinutele curente si care vin insotite de garantia unei purtari dese si indelungate. Ianuarie este luna reducerilor semnificative, iar in magazinele Sense din reteaua nationala si pe www.fashionsense.ro, acestea ajung pana la -65%.

La an nou, perspective stilistice noi

Inceputul de an nu se rezuma doar la rezolutii, ci mai ales la actiuni concrete, menite sa acompanieze intentiile pe care fiecare femeie si le seteaza. Una dintre cele mai intelepte decizii de shopping, atunci cand vine vorba despre completarea garderobei, consta in a investi in piesele de zi, acele piese de o calitate foarte buna, cu o linie eleganta si un croi impecabil, care isi pastreaza excelent forma, culoarea si structura purtare dupa purtare si care nu risca sa se demodeze.

Sense sustine demersul de explorare creativa a garderobei de zi, oferind clientelor brandului -30% reducere la cele mai noi modele din colectia de sezon si inspirandu-le astfel sa incerce styling-uri diferite sau sa isi extinda optiunile cromatice, nuantelor neutre adauganduli-se accente vibrante de rosu, violet sau fuchsia. Maletele tricotate din fire subtiri de bumbac sunt ideale pentru layering, potrivindu-se de minune pe sub un sarafan sau pe un sub un sacou din stofa plina, bluzele din vascoza si cele din satin constituie repere ale versatilitatii, dat fiind ca se afla la baza alcatuirii tinutelor office sau a celor casual/de cocktail pana spre final de primavara, in timp ce rochiile din jersey, pantalonii si fustele, deschid calea catre numeroase asocieri stilistice rafinate, clasice, insa nicidecum previzibile.

Cateva recomandari de piese pentru o garderoba actualizata:

  • Un pulover elegant din casmir si lana (modelul Dakota sau Leila)
  • O maleta subtire intr-o nuanta neutra (modelul Magda in varianta gri sau crem)
  • O bluza uni din tesatura cu tuseu satinat (modelul Maggie)
  • O rochie din jersey usor de purtat atat la birou cat si in timpul liber (modelul Amira)
  • O fusta din stofa de calitate, cu un croi care avantajeaza orice tip de silueta (modelul Linette)
  • O pereche de pantaloni clasici, usor evazati, care creeaza impresia unei siluete alungite si suple (modelul Lulu)

Confort termic si stil in toiul zilelor geroase

Temperaturile negative din luna ianuarie indeamna la adoptarea unor tinute adecvate, menite sa protejeze corpul de frig, dar fara a face rabat de la factorul “chic”. Jachetele matlasate si cele reversibile din colectia Sense indeplinesc cu brio toate cerintele, atat cele referitoare la confortul termic, cat si cele estetice: sunt foarte calduroase, usoare (nu ingreuneaza cu nimic miscarile si nu adauga volum nedorit siluetei), ultra-versatile si permisive (arata excelent atat peste piese office sau casual, cat si cu tinute elegante), si nu in ultimul rand extrem de practice (sunt prevazute cu glugi pentru zilele geroase, cu ninsoare sau ploaie, si au numeroase buzunare ascunse care permit accesul rapid la lucrurile care trebuiesc avute mereu la indemana – chei, carduri etc).

Recomandari de geci matlasate si reversibile:

  • O jacheta matlasata lunga, calduroasa si eleganta – modelul Solaris
  • O jacheta reversibila din tesatura matlasata si blana eco – modelul Erika
  • O jacheta matlasata cu guler inalt si croi young, intr-o nuanta bijuterie – modelul Lisandra

Last chance: pana la -65% reducere la modelele cu stocuri limitate

De la pantaloni office si casual, fuste si rochii din stofa, pana la poncho-uri, bluze elegante, camasi, pardesie si jachete, in colectia Sense se regasesc o serie de modele cu stocuri limitate, care beneficiaza pana la finalul lunii ianuarie 2024 de reduceri substantiale, care ajung pana la -65%. Este ultima sansa de a achizitiona piesele trecute poate in urma cu cateva luni pe lista de dorinte, la preturi cu adevarat exceptionale. Sunt putine articole, doar cateva marimi disponibile, iar in momentul in care se epuizeaza, nu mai revin in colectie.

Best buys: pantalonii ponte Chiara, fusta ponte Christine, rochia din crep Nadia, camasa din bumbac Roberta, pardesiul din stofa Elize.

Campania de reduceri de iarna Sense se desfasoara in magazinele din reteaua nationala si pe www.fashionsense.ro pana pe data de 31 ianuarie 2024.

close

Nu rata nici un trend!

CITEȘTE POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE